hirdetés
hirdetés

Előzetes ülésfoglalás az EasyJetnél

Új ülőhelyfoglalási rendszert indít el az EasyJet. November 13-tól már a Budapest-London járatokon is van lehetőség előzetes helyfoglalásra, november végéig a teljes easyJet hálózaton bevezetik a rendszert, közölte lapunkkal a légitársaság.

hirdetés

Az új rendszer tesztelését áprilisban kezdte meg a légitársaság, azóta több mint 800 000-ren utaztak így 6000 járaton. Az utasok 70 százaléka szerint az új rendszer jobb, mint a korábban alkalmazott foglalási mód. Egy előzetes felmérés szerint az utasok 60 százaléka szeretné igénybe venni az ülésfoglalás rendszert az easyJet gépein. A szolgáltatás lényege, hogy utazás előtt lehetőség nyílik kiválasztani, hol szeretne ülni az utas a gépen, mindezt plusz költségért.

Akik nem szeretnének utazás előtt ülést választani, azok továbbra is élhetnek a hagyományos foglalás lehetőségével, ahol a társaság a check-in folyamat során választ helyet a repülőre, térítésmentesen.

Az ülésfoglalás tesztidőszaka alatt az is kiderült, melyek a legnépszerűbb helyek: rövidebb útvonalakon a legnépszerűbb a 6A, a hosszabb utakon pedig az 1A üléshelyek. A 16B ülésen szeretnek legkevésbé ülni az utasok a rövidebb járatokon, míg hosszú repülések alkalmával ez hely a 19B. Az utasok a gép bal oldalán elhelyezkedő ülésekre szavaznak, az A, B és C jelölésű ülések a népszerűbbek.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai