hirdetés
hirdetés

Erős kínálattal készül a télre a francia légitársaság

Az Air France bővíti kínálatát téli menetrendjében Európában és a Karib-térségben.

hirdetés

A francia légitársaság a téli időszakban Zanzibár, Colombo és Maszkat felé már bejelentette az új járatok megnyitását. Az október végétől március végéig tartó időszakban a légitársaság Charles-de Gaulle-ról, Orly-ról és Pointe-à-Pitre-ből is indít új járatokat Európába és az Egyesült Államokba.

 

Az európai hálózatban négy új célállomás válik elérhetővé: CDG-ről novembertől Tenerifére, decembertől pedig Rovaniemibe is repül majd, a járatokat 143 utas szállítására képes Airbus A319-esek teljesítik. Mindkét célállomás heti kétszer szerepel a menetrendben.

Párizs-Orlyról két német városba, Berlinbe és Münchenbe is el lehet majd jutni október 31-től. A 131 üléses Airbus A318-asok minden nap közlekednek majd a szövetségi, valamint bajor főváros repülőterére. A társaság – ahogy eddig is – CDG-ről is közlekedik a brandenburgi és müncheni légikikötőbe.

Eddig csak a nyári menetrendi időszakban volt elérhető, idéntől azonban már télen is el lehet érni járataikal Sevillát, Las Palmas-t, Palma de Mallorcát, Tangert, Farót, Dzserbát és Krakkót is.

A francia légitársaság a Karib-térségben is indít új járatokat, Pointe-à-Pitre és két észak-amerikai város, Montreal, valamint New York között. Az Airbus A320-asokkal kiszolgált járatok hetente kétszer közlekednek november végétől.

 

 

(forrás: Air France)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!