hirdetés
hirdetés

Felfüggeszti nemzetközi járatait az Aegean

Tekintettel a COVID-19 világjárvány okozta rendkívüli körülményeke, a Görögország és az EU államok által bevezetett utazási korlátozásokra, és különös tekintettel a utasok és a munkatársak egészségének biztosítására, a légitársaság 2020. március 26-tól április 30-ig ideiglenesen felfüggeszti nemzetközi járatait.

hirdetés

Csak Athén és Brüsszel között marad meg néhány járat, biztosítva a kapcsolatot az EU adminisztratív központjával.

Felfüggesztésre kerül az Egyesült Királyságba irányuló és onnan induló összes járat is. Az utolsó járat Londonba / Londonból március 23-án üzemel.

A görög hatóságok, a polgári védelmi főtitkársága és a külügyminisztérium kérésére azonban a légitársaság folytatja az üzemelést a külföldön rekedt állampolgárai hazaszállítása érdekében vagy esetleges más vészhelyzet esetén. Eddig összesen nyolc ilyen, a saját állampolgárok hazahozatalát biztosító járat indult, Marokkóból, Spanyolországból, Cseh Köztársaságból, Lengyelországból, Szerbiából és Grúziából, valamint egy járat Londonból Larnakába, a ciprusi állam kérésére.

Az AEGEAN a belföldi útvonalakon is korlátozza a járatok sűrűségét, az üzemelést azonban folytatja a szigetekkel való kapcsolattartás, és alapvető ellátás érdekében.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai