hirdetés
hirdetés

Félmilliárd vakcina utazott már az Emirates Air Cargo-val

A légitársaság több mint 50 millió adag (220 tonna) Covid-19 elleni oltóanyagot szállított ezidáig 150 járattal, több mint 50 célállomásra.

hirdetés

Az Emirates SkyCargo a légi teherszállítók közül a világon elsőként ért el egy fontos mérföldkőhöz: hatféle Covid-19 elleni védőoltásból már több mint 50 millió adagot, továbbá több mint 100 tonna fecskendőt szállított a világ különböző pontjaira Dubajon keresztül. A 2020 tonnányi védőoltást a légitársaság közvetlenül a gyártóhelyekről szállította a célállomásokra, a Dubajban speciálisan erre a célra kialakított raktározó és elosztó központján keresztül.

A megnövekedett igények kielégítése érdekében ők voltak az első olyan légi árufuvarozók a világon, amely a járvány kitörése után utasszállító repülőgépeket használt teherszállításra, főként a védőfelszerelések és egyéb alapvető szükségleti cikkek szállítására.

A vállalat egy év alatt több mint 27 800 repülést hajtott végre átalakított utasszállító repülőgépeken több mint 125 célállomásra a világ több mint száz városába, köztük Budapestre: 2021. március 17-én már a tizedik ilyen járat érkezett a magyar fővárosba. 

(forrás: Flow pr)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai