hirdetés
hirdetés

FlixBus-szal Brazíliában

December elsején São Paulo, Rio de Janeiro és Belo Horizonte városából indultak az első járatok.

hirdetés

A jelenlegi brazil hálózat többek közt São Paulo, Rio de Janeiro és Belo Horizonte városait köti össze. A FlixBus a legforgalmasabb napokon összesen tizenkét indulási lehetőséget biztosít a két legfontosabb útvonalon, São Paulo és Rio de Janeiro, illetve Belo Horizonte között.

A kínálatot pozitívan fogadták a brazil utasok, akik november közepe óta tudnak jegyet foglalni a buszokra. A szolgáltatás elindításával a vállalat zöld üzleti modelljét így a világ egyik legnagyobb buszpiacára viszi. A brazilok megközelítőleg 60 százaléka használ távolsági buszokat

„Brazília kontinentális dimenziói és magas potenciálja miatt stratégiai piac számunkra. A mobilitást globális szinten innováló cégként még több ügyfélnek szeretnénk megfizethető és fenntartható utazási lehetőséget kínálni világszerte. Emiatt különsen boldogok vagyunk attól, hogy Brazíliában is elindul szolgáltatásunk", mondta André Schwämmlein, a FlixBus alapítója és ügyvezető igazgatója.

„Új mobilitási alternatívát vezetünk be azzal a céllal, hogy olyan régiókban növekedjünk, ahol jelenleg nincs verseny, az emberek pedig megfizethető közlekedési lehetőséget keresnek. Okos üzleti megközelítéssel  sikerült megváltoztatnunk azt, ahogy az emberek Európában és az USA-ban utaznak. Most a brazil ügyfeleknek is ugyanezt a zöld élményt biztosítjuk, magas minőségi sztenderdekkel, a legjobb ár-érték arányban", tette hozzá Edson Lopes, a cég brazíliai ügyvezetője.

(forrás: flixbus.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!