hirdetés
hirdetés

Floridába indít új járatot az Emirates

Az Emirates az Egyesült Államok 11. úti céljába indít naponta közlekedő, nonstop személyszállító szolgáltatást Dubaj és a Fort Lauderdale-Hollywood Nemzetközi Repülőtér között.

hirdetés

Fort Lauderdale az Emirates második floridai desztinációja a több mint egy évvel ezelőtt elindított Orlando-i járat mellett. Ez az első menetrend szerinti kereskedelmi járat a Közel-Keletről a Fort Lauderdale-Hollywood Nemzetközi Repülőtérre, kiszolgálva a Fort Lauderdale-t, Miamit és Nyugat Palm Beach-et magába foglaló dél-floridai területet.

Az új, EK213-as járat a Dubaj Nemzetközi Repülőtérről helyi idő szerint hajnali 3 óra 30 perckor indul, és a Fort Lauderdale - Hollywood Nemzetközi Repülőtérre délelőtt 10 óra 55 perckor érkezik meg. A visszaúton közlekedő EK214-es járat Fort Lauderdale-ből este 20 óra 20 perckor indul, és másnap reggel 7 óra 40 perckor érkezik meg Dubajba, 14 óra 20 perces repülési időt követően. Az útvonalat egy GE-hajtóműves amerikai gyártmányú Boeing 777-200LR típusú repülőgép szolgálja ki egy három osztályos konfigurációval, amely 8 First osztályú lakosztályt, 42 ággyá alakítható Business osztályú ülést, és 216 Economy osztályú ülést kínál az utazóknak, továbbá megközelítőleg 15 tonnás rakodóteret a szállítók számára.

Azok, akik a Fort Lauderdale - Miami területén túleső desztinációkra kívánnak utazni, kihasználhatják az Emirates és a JetBlue Airways együttműködését, amely több mint 32 USA-beli desztinációra kínál csatlakozási lehetőséget, továbbá elérhető a Bahamák, Kolumbia, Costa Rica, a Dominikai Köztársaság, Ecuador, Jamaica, Mexikó és Peru is.

Az Emirates Budapestről induló utasai egy kényelmes dubaji csatlakozást követően utazhatnak tovább Fort Lauderdale-be. A tavaly elindított orlandói szolgáltatást kiegészítve a Fort Lauderdale járat még több lehetőséget kínál az üzleti és szabadidős utazóknak.

Napfényes és mérsékelt időjárásának köszönhetően Fort Lauderdale az Egyesült Államok egyik legkedveltebb desztinációja. Gyönyörű partjai és világszerte ismert golfpályái révén ideális választás a szabadidős utazók számára, valamint kitűnő úti cél a hajós körutak szerelmeseinek is, hiszen Broward megyében található Everglades, a világ egyik legforgalmasabb, évente több mint 4 millió látogatóval büszkélkedő óceánjáró kikötője.

Mindössze 30 percnyi autóútra fekszik az 5,5 millió lakosú Miami, amely az Egyesült Államok egyik legnagyobb pénzügyi központja. A főleg spanyol ajkúak lakta város ezen felül a kontinens egyik kulturális mekkája, amely híres az éjszakai életről, a művészeti, zenei és építészeti színtérről és a gasztronómiáról is.

Fort Lauderdale az Emirates 11. USA-beli desztinációja. A légitársaság 2004 óta repül az Egyesült Államokba, és jelenleg hetente 119 utasszállító járatot üzemeltet Dubaj és az USA között. 2004 óta az Emirates több mint 16.1 millió utast és 740 000 tonnányi értékes árut szállított az államok és Dubaj között.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai