hirdetés
hirdetés

Ha nem tudja, hogy altat az easyJet...

A hangos nyári fesztiválok és a zajos nyári esték után jól jöhet a nehezen alvóknak az easyJet új hanganyaga, amelyet egy London-Nizza járaton vettek fel, és amely az új, NEO típusú gépek hajtóműveinek finom zúgásával segít elaludni - ígéri a légitársaság. Mi itt a szerkesztőségben egészen lecsillapodtunk tőle.

hirdetés

Brit tudósok (sic!) szerint a szigetország lakóinak 22 százaléka rosszul alszik, és az eddigi állításokkal ellentétben a fehérzaj igenis segítheti az éjszakai pihenést. A repülőgép hangja kizárhatja a többi zajt, így nem szakad meg az alvási folyamat. A fehérzajt kisgyermekek altatásánál is gyakran használják, de egyes kutatások szerint segíthet íróknak is átlendülni az alkotói válságon.

A ’Jet Sounds by easyJet’ hanganyag kapható több webáruházban is, akár vágás nélküli, hosszú verzióban. Az eladásokból befolyt összeget a légitársaság egy olyan szervezetnek adományozza, amely az alvási nehézségekkel küzdőknek nyújt segítséget.

Az easyJet munkatársai szerint könnyen előfordulhat, hogy hamarosan a UK Top 40 slágerlistáján találhatják a ’Jet Sound’ számot.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai