hirdetés
hirdetés

Hamburgi járatokat is átvesz a Germanwings

A Germanwings 15 útvonallal és összesen heti 174 járatmozgással a harmadik legnagyobb légitársaságként tér vissza a hamburgi repülőtérre 2013. március 31-én, a nyári menetrend életbe lépésével. A Germanwings folyamatosan veszi át anyavállalata, a Lufthansa decentralizált, Frankfurton és Münchenen kívül eső útvonalait. Az új légi összeköttetések kiszolgálása érdekében a Germanwings három repülőgépet állomásoztat majd a hamburgi repülőtéren, melyek újonnan érkeznek a gyártótól, az Airbus-tól a szolgálat kezdetére.

hirdetés

A Germanwings 2013. március végén átveszi a Lufthansától a Stuttgartba, Nürnbergbe, Nizzába, Palma de Mallorca-ra, Dubrovnikba és Bécsbe közlekedő járatok üzemeltetését. Ezeken kívül a diszkont légitársaság új célállomásokat is elérhetővé tesz Hamburgból a nyári menetrendben, melyek között Korfu, Barcelona, Split, Isztambul (Sabiha Gökçen), Olbia, Kos, Catania és Velence szerepel. A légitársaság az új célállomásokkal vonzó opcióvá teszi Hamburgot utasai számára, akik még rugalmasabban tervezhetik meg utazásukat.

A Germanwings Hamburgból elérhető célállomásainak többségére gyakran közlekedteti majd járatait: a diszkont légitársaság így a jövőben pl. naponta akár hét alkalommal is szállítja utasait Stuttgartba.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai