hirdetés
hirdetés

Január 15-től változik a Ryanair poggyász szabályzata

Az ír fapados légitársaság még szeptemberben bejelentette, hogy változások lesznek a poggyász szabályzatában. Az eredeti tervek szerint novembertől vezették volna be a szigorításokat, de később elhalasztották 2018. január 15-re. 

hirdetés

Az új szabályok értelmében a Ryanair 15 kg-ról 20-ra emeli a feladható poggyászok súlykorlátját. Ezek a változások már szeptember 6-tól élnek és nem is változnak.

A másik fontos változás, hogy csak az elsőbbségi beszállítás szolgáltatással rendelkező (beleértve a Plus, Flexi Plus & Family Plus opciót vásárlók) utasok vihetnek fel két darab kézipoggyászt a Ryanair járatok fedélzetére. A többi utas csak egy darab kézipoggyászt vihet a fedélzetre.

Akinél két kézicsomag van, a nagyobb csomagot a beszállítókapunál le kell majd adnia, melyet díjmentesen szállítanak tovább a repülőgépek rakterében.

Az új szabályokkal a Ryanair arra szeretné ösztönözni utasait, hogy kevesebb kézipoggyásszal utazzanak, inkább adják fel a csomagjaikat, mert ezzel szerintük csökkenthető a járatok késése.

Akinél két kézicsomag van, a nagyobb csomagot a beszállítókapunál le kell majd adnia / fotó: 123rf.com
Akinél két kézicsomag van, a nagyobb csomagot a beszállítókapunál le kell majd adnia / fotó: 123rf.com

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai