hirdetés
hirdetés

Jövő nyártól Seattle-be repül az Air France

2018. március 25-től a francia légitársaság non-stop járatot indít a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről Seattle-be. Heti öt járat köti majd össze a két várost, amelyet Boeing 777-200-as típusú repülőgépekkel üzemeltet majd az Air France. 

hirdetés

A gépek a legújabb hosszú távú kabinokkal vannak felszerelve, ahol az utasokat összesen 280-312 ülés várja a Business, Premium Economy és Economy osztályokon.

Az AF338-as járat 13:30-kor indul a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről, és helyi idő szerint 14:20-kor érkezik meg Seattle-be. Visszafelé az AF355-ös járat 16:30-kor indul Seattle-ből, és 11:10-kor érkezik Párizsba. A járatok kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken és vasárnap indulnak.

Az új észak-amerikai célállomás egy további kiegészítése az Air France- KLM és a Delta Air Lines együttműködésének.

Seattle az USA észak-nyugati partvidékének smaragdvárosa. A várost keletről a Washington-tó, míg nyugatról a Csendes-óceán határolja, emellett a Mount Rainier hegység teszi egyedivé. A város részben ipari, részben bohém identitásával varázsolja el a látogatókat. Seattle Washington állam legnagyobb városa, és olyan nagyvállalatoknak ad otthont, mint a Microsoft vagy a Boeing. 

A 2017-18-as téli szezonban az Air France 12 desztinációra repül majd az Egyesült Államokban a párizsi Charles de Gaulle és a párizsi Orly repülőterekről: Atlanta, Boston, Chicago, Detroit, Houston, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New York-JFK, San Francisco, Seattle és Washington.

Az Air France- KLM, az Alitalia és a Delta Air Lines közti együttműködésnek köszönhetően az utasok több mint 270 transzatlanti járaton, közel 140 repülőgéppel szelhetik át az óceánt.

A kooperációból fakadó kiterjedt hálózatot a légitársaságok hét légi csomóponton keresztül szolgálják ki: Amszterdam-Schiphol, Atlanta, Detroit, Minneapolis, New York-JFK, Párizs-CDG and Róma-FCO, valamint Cincinnati, Salt Lake City, Seattle és Los Angeles.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai