hirdetés
hirdetés

Jövőre Bangkok és Austin a Lufthansánál

A Lufthansa tovább bővíti az USA-ba közlekedő útvonalhálózatát: 2019. május 3-án indul első járata Frankfurtból Austinba. A München-Bangkok járata pedig 2019. június 1-jén debütál.

hirdetés

A Dallas/Fort Worth és Houston után ez a légitársaság harmadik texasi járata. Jövő év nyarától egy Airbus A330-300-as gép hetente öt alkalommal közlekedik majd Frankfurt és Austin között. Kedd és csütörtök kivételével az LH 468-as járata a frankfurti hubból reggel indul és 10 óra elteltével, helyi idő szerint délután landol Austinban. A gépek visszafelé késő délután szállnak fel és másnap reggel érkeznek meg a német nagyvárosba. A fedélzeten az utasok a Lufthansától már megszokott kényelemre számíthatnak a Business, a Premium Economy és az Economy osztály 255 kényelmes ülésében.

Austin mellett egy másik új Lufthansa járatot is bejelentett a légitársaság: immár Münchenből Bangkokba is közlekednek gépei, így a bajor hubból egy ázsiai csomópont is elérhetővé válik. Az első LH792-es járat 2019. június 1-jén száll fel. Az útvonalon egy új Airbus A350-900-as gép teljesít szolgálatot, amely naponta indul délutánonként Münchenből Thaiföldre.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai