hirdetés
hirdetés

„Könnyű azt mondani: nyissunk egy lounge-ot!”

- mondta René Droese a Budapest Airport ingatlan-gazdálkodási igazgatója a Celebi Platinum Lounge megnyitása alkalmából.

Munkatársunktól

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

De a valóságban nem ilyen egyszerű - magyarázta Droese, majd Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója, Samin Aydin, a Celebi Ground Handling Európáért felelős igazgatója valamint Oya Tuzcuoğlu török nagykövet hivatalosan is átadták a Ferihegy egyik földi kiszolgálójának új, Platinum szolgáltatásokat nyújtó üzleti utasváróját, lounge-át.

Platinum Lounge
Platinum Lounge


Valóban bonyolíthatta a történetet, hogy a Celebi lounge-a ezúttal a 4. helyszínre költözött a 2-es terminálon belül. Egyfelől a terminálok Schengen és nem Schengen szerinti beosztása, másfelől a SkyCourt építési munkái miatt. De végre a megfelelő helyen van - ismerte be René Droese körbemutatva az ezúttal a másfél hónap alatt 170 négyzetméteresre nőtt váróban.

A török belsőépítészek által megtervezett váró visszafogott stílusú, ízléses terében két pultról szolgálhatják ki magukat étkekkel, italokkal a lounge használatára jogosult utasok és falatozás közben böngészhetik vagy heti- és napilapokat, wi-fi révén az internetet. Emellett különálló business-sarok is rendelkezésre áll két számítógéppel, faxszal, nyomtatóval.

Az utasváró ügyfelei elsősorban a Star Alliance szövetséghez tartozó légitársaságok utasai. Így a Lufthansa, a Swiss, az Austrian Airlines és az Alitalia, emellett a Finnair és az airBaltic légitársaságok business osztályú jegyet vásárló utasai használhatják.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai