hirdetés
hirdetés

Luxus különvonatot indít a Continental Railway Horvátországba

Luxus különvonatot indít a Continental Railway Hungary Zágrábba és a Plitvicei tavakhoz május elején, a szerelvényen nem csak nézelődésre, de pihenésre és étkezésre is lesz lehetőség.

hirdetés

A társaság közlése szerint a különvönat a Balaton déli partját is érintve éri el Zágrábot, a vendégek idegenvezető segítségével ismerhetik meg a tavasszal különösen vonzó horvát főváros nevezetességeit, illetve lehetőség nyílik egy fine dining étteremben elkölteni a vacsorát.

Az utazás résztvevői fakultatív programként elutazhatnak az 1949 óta nemzeti park, 1979-től pedig az UNESCO világörökségi listáján is szereplő Plitvicei-tavakhoz. A karsztosodó mészkőben a víz munkája tavakat, forrásokat, vízeséseket, barlangokat hozott létre, a 16 tó alkotta tórendszert sokan Horvátország legszebb természeti látnivalójának tartják.

Fotó: Continental Railway Solution, Gray Robert
Fotó: Continental Railway Solution, Gray Robert
 

A Trans Europe Express egykori étkezőkocsija korhű felújítás után szolgál a CRS luxusvonatában. A légkondicionált, termes vagonban a 42 kényelmes, dönthető és széles háttámlájú fotelt egymás felé fordítva, kellő lábteret hagyva helyezték el. Minden utasnak asztal is rendelkezésére áll. A vonatba szalonkocsit is sorolnak. Az elnevezés a különleges kialakításra utal, amely egyesíti az elszigetelt fülkék és a közös tér előnyeit, így alkalmas lehet például gyermekekkel utazó családok számára .

A kocsiban négy kétszemélyes hálófülke, egy lakosztály és egy közös bár kapott helyet. A lakosztályhoz franciaágy és saját fürdőszoba tartozik. A bárban kényelmes fotelokból követhető az elsuhanó táj.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai