hirdetés
hirdetés

Már Amadeuson is foglalható a Ryanair

A Ryanair, Európa legnépszerűbb fapados légitársaságaként a mai napon bejelentette, hogy hosszútávon kíván együttműködni a világ vezető turisztikai szolgáltatójként számontartott Amadeus-szal.

hirdetés

A Ryanair az Amadeust választotta partneréül egy stratégiai együttműködéshez amely a helyfoglalást, az ülőhelyek nyilvántartását és az indulások irányítását hivatott támogatni. Ez hatalmas lépést jelent Európa légiközlekedésében köszönhetően a Ryanair széleskörűen kiterjedt légi útvonalainak. A mostani megállapodás a Ryanair augusztusban bevezetett Business Plus szolgáltatását követi, mely által még több partner részesülhet a Ryanair alacsony viteldíjainak előnyeiből az egységes platform által. 

Az újdonságok sora ezzel nem ér véget, hiszen nemrégiben debütált a Ryanair megújult weboldala, interaktív applikációja, amely segítségével online intézhetjük a boarding passt vagy akár helyet is foglalhatunk néhány kattintás által. A Family Extra szolgáltatás pedig a regisztrált csomagok helyzetét könnyíti meg. 

Michael O'Leary, a Ryanair vezérigazgatója jelentette be az együttműködést, mely által még kiterjedtebb partnerhálózatot építhetnek ki, nagy figyelmet fordítva  a business class utasaira. A Ryanair utasainak 27 százaléka jelenleg is business classra vált jegyet bizonyítva a Business Plus népszerűségét. 

Az Amadeus-szal való megállapodás a Ryanair számára rövid időn belül a  - Travelport után - a második GDS-partnerrel való együttműködést jelenti. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai