hirdetés
hirdetés

Már egy évig érvényesek a China Airlines jegyei

A tajvani China Airlines magyarországi vezérképviselete és a bécsi repülőtér reggeli workshop keretében vendégül látta az utazási irodák kollégáit az impozáns Kossuth téri Szamos Cukrászda különtermében. A repülőjegy értékesítő kollégák értesülhettek az idén 60. születésnapját ünneplő légitársaság újdonságairól, kedvező árairól a japán olimpiára.

hirdetés

„Nagy várakozással tekintünk a 2020-ban rendezendő japán olimpiai játékokra, hiszen Tajpejen keresztül 13 japán városba juthatnak el mind a sportolók mind a szurkolók, rövid utazási idővel, kedvező árakon a világ legmodernebb A350-es repülő gépeivel” - hangsúlyozta a China Airlines magyarországi képviseletét ellátó Aviation GSA értékesítési menedzsere, Diószegi Ilona.

Számos újdonság is érinti a magyar piaci China Airlines díjtételeket is, igy például a turista osztály magasabb alosztályú jegyeinek érvényessége 1 évre változott és több alosztálynál módosult a feladható poggyász 20 kg-ról 35 kg-ra. Az eddigi Premium Business Class osztály neve Business Class lett változatlan szolgáltatások mellett.

Rövidesen bevezetésre kerül a fizetős ülőhelyválasztás lehetősége. Így az utas igényeinek megfelelően lehet választani az úgynevezett. comfort, preferred és standard ülőhelyekből, ami nem elhanyagolható egy Európából Tajvanra történő legalább 11 órás repülésnél. A légitársaság útvonalhálózatában 29 ország 156 városa szerepel.

Összes európai járatán a legújabb Airbus 350-900 típusú repülőgépek közlekednek; non-stop teszik meg a távolságot Európa és Tajpej között, négy órával megrövidítve a repülési időt. Az új Airbus a legfejlettebb technikával rendelkezik, a legenergiatakarékosabb, a legkörnyezetkímélőbb és legcsendesebb utasszállító a világon jelenleg üzemelő repülők között. A gépek legújabb Rolls-Royce típusú hajtóművei csökkentett üzemanyag fogyasztásuknak köszönhetően 25%-al kevesebb szén-dioxidot bocsájtanak ki.

A magyar utasok körében Tajvanon kívül a legnépszerűbb China Airlines desztinációk: Ausztrália, Új-Zéland, Bali, Vietnám, 13 japán város, a Fülöp-szigetek, Mianmar és Kambodzsa. Az Új-Zélandra repülők megszakíthatják útjukat Ausztráliában. További vonzerő, hogy három hónapot vízummentesen tölthetnek Tajvanon. Az átszállásoknál a várakozási idő kitölthető ingyenes városnézéssel délelőtt vagy délután. Több utas, csoportok esetén a China Airlines Budapest – Bécs között transzfert is biztosít.

Kedvező árúak a business osztályú jegyek, ám a legnépszerűbbek a Premium Economy osztályúak, a jó ár/ érték aránynak, és a kínált kényelemnek köszönhetően. A turista osztály is rendkívül vonzó az utazók számára, nemcsak a kiváló minőség, hanem a kedvező ár szempontjából is.

Államközi megállapodás értelmében évente 100-100 magyar fiatal utazhat Új-Zélandra és Tajvanra, ahol egy évig tartózkodhatnak, dolgozhatnak, tanulhatnak, vagy kedvük szerint utazhatnak a speciális Working Holiday vízum birtokában, akik szintén szívesen választják a tajvani nemzeti légitársaságot.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai