hirdetés
hirdetés

Megállapodott az Amadeus és a British Airways/Iberia csoport

Az új megállapodás lehetővé teszi az utazási irodák számára, hogy továbbra is teljes hozzáférésük legyen a British Airways, az Iberia és az Iberia Express (együtt IAG) díjtételeihez, menetrendjeihez, illetve az availability információkhoz.

hirdetés

Az Amadeus hosszútávú szerződést írt alá az International Airlines Group-pal (IAG), amely ugyanolyan hozzáférést és funkcionalitást biztosít a British Airways, az Iberia és az Iberia Express légitársaságok adataihoz, mint azt korábban megszokták az Amadeus szerződéses partnerei.

"Az utóbbi idők egyik legfontosabb kereskedelmi prioritásának tekintjük ezt a tartalmi megállapodást az IAG-vel annak érdekében, hogy szerződéses partnereink továbbra is hozzáférhessenk e három légitársaság járataihoz." - mondta Holger Taubmann, az Amadeus disztribúciós ügyeiért felelős alelnöke.

Silvia Cairo, az IAG csoport kereskedelmi terveiért felelős vezetője így nyilvatkozott: "Maximális elkötelezettséggel támogatjuk az utazási irodákat és rendkívül örülünk az Amadeus-szal megkötött többéves megállapodásnak. Régóta fennálló kapcsolatunkat készek vagyunk még szorosabbra fűzni."

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai