hirdetés
hirdetés

Megjelent a Ryanair 2018-as „Always Getting Better” terve

Hogy is felejthetnénk el, amikor Ryanairrel repülni, felért egy gyalázó szobával. De rájöttek, hogy korábbi viselkedésük akár rossz irányba is viheti a keresletet, útjára indították 2013-ban az Always Getting Better programot. Az idei évad kényelemről és környezetvédelemről szól — derül ki a légitársaság közleményéből.

hirdetés

A programnak megfelelően elmúlt négy évben az utasok számára állítása szerint egyre nagyobb komfortot biztosít a Ryanair. Január 31-én hirdették ki az idei törekvéseiket, mely távolabbi célokat is megfogalmaz.

Eszerint ha egy utasuk - adott kondíciók mellett - olcsóbb utat talál, kifizetik számára a különbséget, és még 5 eurót. Továbbra is kettő kézipoggyászt engedélyeznek, de a csomagtérbe feladott táska kevesebbe kerül majd: egy 20 kg-os bőröndért 25 eurot kell majd fizetniük az utasoknak. Emellett törekednek a pontosságra is: céljuk, hogy a járatok 90 %-a időben érkezzen és induljon.

A fenntarthatóság jegyében azt tervezik, hogy 5 éven belül a műanyag-mentessé válnak; a fából készült evőeszközökre, a biológiailag lebomló kávéscsészékre váltanak és általában megszabadulnak a nem újrahasznosítható műanyagoktól.

Figyelmet fordítanak továbbá a hosszú távú összeköttetések fejlesztésére és a járatok összekacsolására, mely főleg Rómát, Milánót és Portót érinti. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai