hirdetés
hirdetés

Ne féljenek, ez nem fáj!

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - közölte szerdán az észt személyfuvarozó vállalat.

hirdetés

Budapest után Debrecen lesz a második város, ahol elindítja okostelefon-alapú utazásmegosztó szolgáltatását a Taxify. Ennek érdekében megkezdték a sofőrök toborzását a városban és a környező településeken. A Taxify-hoz bárki csatlakozhat, aki rendelkezik a személytaxizáshoz szükséges engedélyekkel, és járműve is megfelel az előírásoknak.

Olyan sofőrök is élvezhetik az előnyeit, akik más taxitársaságoknak is dolgoznak, hiszen a helyi szabályozás szerint kaphatnak címeket a Taxify-on keresztül is. Az utazásmegosztó cég szeretné ösztönözni a taxisok új generációját is a városban: az újonnan jelentkezők számára anyagi támogatást adnak a taxi-személyszállításhoz szükséges orvosi vizsgálat, Páv II teszt, illetve az előírt személyszállítói tanfolyam elvégzéséhez. Azok a taxisok is csatlakozhatnak, akiknek az autójában nincs bankkártya-leolvasó, hiszen az utasok az okostelefonjukon keresztül is fizethetnek.

Az Észtországból indult, és ma már a világ 25 országában 15 millió felhasználóval büszkélkedő startup 2016-ban lépett piacra Budapesten, és azóta robbanásszerűen növekedett. 20 autóval kezdtek, és ma már több mint 600 sofőrrel dolgoznak együtt.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai