hirdetés
hirdetés

Oshiborival tisztíthatják kezüket az Air France gépein

Az Air France bemutatta új Economy és Premium Economy kabinkollekcióját. Az új kollekció 15 db Airbus A330 gépen lesz elérhető 2019 januárjától. Az átalakulás keretein belül új színösszeállítást kaptak a kabinok, valamint új kiegészítő termékek és szolgáltatások lesznek elérhetőek a légitársaság hosszútávú járatain - közölte hétfőn az Air France.

hirdetés

A légitársaság tájékoztatása szerint az Economy ülések ezentúl még nagyobb kényelmet nyújtanak majd, ami a gyakorlatban a karfák közötti nagyobb - 44 cm - teret jelent. Az ülések 118 fokig dönthetők, 79 centire nő a lábtér, valamint nagyobb lehajtható tálcák és szélesebb érintőképernyők gondoskodnak a kényelemről. Az ülésekhez jár fülhallgató, 2 USB csatlakozól különálló konnektor is, a fedélzeten pedig wifi működik.

A fedélzetet Air France logóval ellátott, mélykék monokróm anyagból készített kabin párnák és fejtámlák díszítik. Az Air France ikonikus élénk piros színű takarói és az úticélnak megfelelő, válogatott éjszakai szemfedők biztosítják a komfortos utazást.

A premium economy kabinokban az elegancia és a privát szféra megteremtése kap fő szerepet - ígéri az Air France. Ennek keretében az Airbus A330-as gépekben a 48,3 cm széles ülések 130 fokig dönthetők, magasságuk 102 cm. A deréktámasz különböző testformákhoz igazítható. Szélesebb lesz a lábtartó és a bőr karfa, puhábbak az üléspárnák. A HD képernyő 33,9 centi széles.

Fotó: Air France

Mindezeken kívül az Air France további apróságokkal kedveskedik utasainak. Rögtön a fedélzetre érkezés után az utasok a japán hagyomány inspirálta, vendégüdvözlő kis méretű kéztörlővel oshiborival tisztíthatják a kezüket. Az aperitifidőben pedig a személyzet egy pohár pezsgőt szolgál fel.

A repülés során az ételt egy új, púder színű, fekete háttérrel ellátott Eugeni Quitllet által tervezett ökoterítékben szolgálják fel. A lehajtható tálca pedig egy új design elemmel, az Air France logójával egészül ki.

Azokon a járatokon, amelyek 8,5 és 10,5 óra repülési idő közé esnek, a vendégek egy finomságokkal teli "Bon Appétit" reggeli csomagot kapnak, amit elvihetnek, vagy rögtön elfogyaszthatják a fedélzeten. Köszönetképp pedig érkezéskor minden utas kap egy kis francia édességet.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai