hirdetés
hirdetés

Rangos elismerés a Wizz Air-nek

Európa legfenntarthatóbb légitársaságának választották. Ez derült ki a Sustainalytics besorolása alapján.

hirdetés

A cég által vizsgált besorolás azt jelzi, hogy egy vállalat mennyire kezeli proaktívan az üzleti tevékenysége szempontjából lényeges környezeti, társadalmi és irányítási (ESG) kérdéseket. 

 

Mint a légitársaság közleményéből kiderül, nem csak ez az elismerés bizonyítja r fenntarthatósággal kapcsolatban tett tudatos törekvéseik eredményét: versenytársaik közül a legalacsonyabb ökológiai lábnyommal rendelkezik a kontinensen (utaskilométerre számítva), és a döntéseknek köszönhetően pénzügyileg is stabil tudott maradni az elmúlt 24 hónap során. 

Emellett 30 vadonatúj repülőgéppel bővítette modern flottáját, és a légitársaságok között elsőként állította vissza pilótái és légi személyzete számára a világjárvány előtti fizetéseket, miközben 1000 fő számára új munkahelyet is teremtett.

A 18 új bázis megnyitása és a több mint 300 új útvonal bevezetése szintén azt bizonyítja, hogy üzleti tevékenységük fenntartható és sikeres, és kifejtik azt is, hogy az évtized végére megháromszorozzák méretüket, és akkor már 20 ezer alkalmazottal, valamint 500 repülőgéppel rendelkeznek.

 

(forrás: Red Lemon Média)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk