hirdetés
hirdetés

Átszálló légitársasággá válik a Ryanair

Ugyan nem fellegzett be a point-to-point repülésnek a Ryanairnél, de keményen rágyúrnak az átszálló forgalomra. Budapestről két desztináció érhető el milánói csatlakozással.

hirdetés

Mindig lehet jobban csinálni - tartja a légitársaság 4 éves megújulási programjának jelmondata. A jobb jelen esetben a Ryanair bázisain idei évtől, saját hálózaton belüli átszálló forgalom megindításáról szól, ami a légitársaság legfrissebb tájékoztatása szerint immár Budapestről is elérhető. 

A szerdai naptól a Ryanair Milánó-Bergamo bázisán keresztüli átszállással Portóba és Ibizára repülhetünk Budapestről. A dolog a gyakorlatban úgy működik, ahogy a "hagyományosok" esetében már megszokhattuk: terminálon belül maradva szállunk át a csatlakozó járatra, a feladott poggyászunk a végső desztinációig megy, egy foglalási számot kapunk a teljes útra - tudtuk meg a légitársaságtól. 

forrás: commons.wikimedia.org/ Raboe001
forrás: commons.wikimedia.org/ Raboe001

Milánó-Bergamo idén júliustól működik a Ryanair átszálló bázisaként is. Jelenleg 50, míg Róma-Fiumicino repülőtéren keresztül 10 úticélra biztosított az átszállás. Az év végéig több bázison is beindítja az Aer Lingus-szal és Norwegian-nel együttműködve már 20 tengerentúli járatra is ráhordó Ryanair átszálló forgalmát.

A két olasz repülőtérre nem véletlen esett a választás; a komoly anyagi nehézségekkel küzdő Alitalia-ra vételi ajánlatot tévő Ryanair igyekszik egyre nagyobb szeletet kihasítani az ország légiközlekedéséből vetélytársa gyengélkedését látva.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai