hirdetés
hirdetés

Szombati forgalomkorlátozás Budapesten

Szombaton szervezik a 34. Telekom Vivicittá Félmaraton és Futófesztivált, valamint az Élet menete rendezvényt. A MUISZ tájékoztatást adott ki a várható forgalomkorlátozásokról.

hirdetés

Szombaton délután 13 - 16 óra között lesz zárva az Árpád híd felőli lehajtó - Margit híd közötti szakasz.
A Margit hídtól délre eső szakasz szabadon járható lesz. Előzetes egyeztetés szükséges  ahhoz, hogy a buszok be tudjanak jönni a hajókhoz, kivéve amikor a mezőny éppen ott halad el, melynek várható időpontja 15:00-15:30 között lesz.
 
Vasárnap 7 órakor zárják mindkét rakpartot és a Pesti oldalt várhatóan 14 óra körül fogják átadni az  Élet menete rendezvénynek.
 
A Buszok a Nemzetközi Hajóállomás előtt is és a Lánchíd mindkét oldalán lévő parkolókat igénybe vehetik, mert ott nem lesznek állomások, de a mezőny elhaladta idején nem tudnak mozogni.
 
Félmaratonon a futók a rakpartot 9:30 körül érik el, tehát a buszoknak 9 óra felé legkésőbb ki kellene állniuk. Az utolsó futó 11:30 körül hagyja el a rakpartot , de 13 órakor érkezik a következő táv. Ez a táv a Nemzetközi Hajóállomást már nem érinti, úgyhogy az ott parkoló buszok csak 9:30 és 11:00 között nem tudnak mozogni.
 
A Lánchídnál lévő buszok 9 óráig tudnak ki és bemenni, majd 11:00 és 13:00 között. A szervezők várhatóan 14-15 óra után visszaadják a rakpartot.

Hasznosak lehetnek az alábbi útvonaltérképek:

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai