hirdetés
hirdetés

Tengerhez FlixBus-szal

Júliustól már tíz országba lehet utazni, visszatérnek a tengerparti nyaralójáratok is.

hirdetés

Nagyot bővül a FlixBus utaztató cég kínálata: júliustól már tíz országba indít járatokat Magyarországról, a horvát tengerparti városok mellet Erdélybe, Prágába, Pozsonyba, Krakkóba és Ljubljanába is újra közvetlen összeköttetések indulnak.

Több magyar város is visszakerül a hálózatba, már Pécsről, Szegedről, Harkányból és Siófokról is foglalhatók utazások.

Fotó: FlixBus
Fotó: FlixBus

Nemzetközi járataik kilenc hónap szünet után június 10-én iis elindultak. Az első hetekben a környező fővárosokba, Bécsbe, Belgrádba és Zágrábba indultak buszok. Július 1-től jvisszatérnek többek közt a horvát tengerparti járatok, így ismét lesznek közvetlen összeköttetések Magyarország és Dalmácia között. Zadar, Biograd, Pakoštane, Pirovac, Vodice, Šibenik, Trogir és Split is az úti célok között van.

Az éjszakai buszokkal heti kétszer, pénteken és vasárnap akár kevesebb mint nyolc óra alatt a tengerhez érhetnek az utasok Budapestről.  

Július 1-től újraindulnak a FlixBus járatai Magyarország és Erdély között is. Románia nyugati felének közel 15 településére lehet újra utazni zöld távolsági busszal.

„Csupán három héttel azután, hogy megkezdtük Magyarországot érintő járataink forgalomba állítását, számos népszerű úti cél kerül vissza kínálatunkba. Hiszünk abban, hogy kényelmes, rugalmas és megfizethető közösségi közlekedési lehetőséget biztosítva nagyban hozzájárulhatunk a turizmus zöld újraindulásához.” - mondta Szabó Imre, a cég magyarországi üzletfejlesztési és operációs projektvezetője.

(forrás: flixbus.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai