hirdetés
hirdetés

Terjeszkedőben a Cambodia Airways

A Cambodia Airways jövőre számos új járatot tervez indítani, a légitársaság vezetői a Boeinggal tárgyalnak. Céljuk, hogy a Cambodia Airways rövid időn belül a régió legjobb légitársaságává váljon. Ehhez új partnereket is keresnek - tájékoztatott Sárdi Rudolf, a Kambodzsai Királyság Idegenforgalmi Minisztériumának Kelet-Európa-i Képviselője.

hirdetés

A Fülöp-szigetek 104 millió, Kína 1,38 milliárd, Indonézia 265 millió lakosával egy óriási potenciált képvisel. Jelenleg nincs közvetlen járat Kambodzsa és Indonézia illetve a Fülöp-szigetek között. Különös hangsúlyt kapnak az ASEAN országok, ahol 630 millió lakos szintén tekintélyes utazóközönséget jelethet.

Júliusi üzemeltetésének megkezdése óta a légitársaság már 64.000 utast szállított Phonm Penh-i illetve Sihanoukville-i bázisáról. 2019-re az első tervezett nemzetközi járat Bangkokba indul, majd a kínai célállomások következnek. Az év második felében Japán és Dél-Korea szerepel a listán. Az új piacok beindításával a légitársaság flottájának növelése is szükségessé válik; a jövő év végéig várhatóan már 7 géppel fognak üzemelni.

Kambodzsában jelenleg kilenc légitársaság 40 repülőgéppel üzemel. Ezek a Cambodia Angkor Air, Cambodia Airways, JC International Airlines, Sky Angkor Airlines, Lanmei Airlines, Small Planet Airlines, KC International Airlines, Bassaka Air és Cambodia Bayon Airlines.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai