hirdetés
hirdetés

Új egészségügyi előírások a Wizz Air gépein

A légitársaság május 1-jétől szigorított higiéniai előírásokat vezet be.

hirdetés

A hatósági előírásokkal összhangban bevezetett új egészségvédelmi szabályok célja, hogy elősegítse a fizikai távolságtartást a beszállás során, és biztosítsa az eddiginél is nagyobb tisztaságot a repülőgépek fedélzetén. Az utasokat és a személyzet védelme érdekében hozott intézkedések részeként kérik utasaikat, hogy az interneten végezzék el az utasfelvételt, illetve online vásárolják meg a kiegészítő szolgáltatásokat, beleértve az extra poggyászt, hogy minimálisra csökkentsék az emberekkel való kontaktust a repülőtéren. Valamint ajánlják az önkiszolgáló poggyászfeladás és a gyorsított biztonsági ellenőrzés igénybevételét azokon a repülőtereken, ahol erre lehetőség van, ezzel is csökkentve az érintkezések számát az utazás, beszállás előtti szakaszában.

Az esetleges fertőzések megelőzése érdekében kérik utasaikat, hogy a be- és kiszállás során is tartsák be az új távolságtartási szabályokat.

Noha a Wizz Air összes repülőgépén alkalmazott HEPA szűrők hatékonyan kiszűrik a vírusok és baktériumok 99,7 százalékát az utastérből, május 1-jétől a személyzetnek és az utasoknak is kötelező arcmaszkot viselni a repülés teljes időtartama alatt. Utaskísérőik minden utas számára fertőtlenítő törlőkendőt biztosítanak, eltávolították az üléstartókból a fedélzeti magazinokat.

Azokon a járatokon, ahol a töltöttség megengedi, az utasok átültetésével is igyekeznek majd elősegíteni a távolságtartást.

Megmarad az alapos napi takarítás a Wizz Air teljes üzemelő flottájában; munkatársaink esténként minden repülőgépet az előírásoknak megfelelően fertőtlenítenek. 

Készült az új előírásokról egy videó is, amely itt megtekinthető.

(forrás: WS Hungary)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai