hirdetés
hirdetés

Új exkluzív váró nyílt a dubaji reptéren

A Jumeirah Group szállodalánc saját várót alakított ki vendégeinek a Dubaji Nemzetközi Repülőtér 3-as terminálján - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

Az impresszív, 250 négyzetméteres helyszínt azok az utasok vehetik igénybe, akik érvényes foglalással rendelkeznek a Jumeirah Group bármelyik luxusszállodájába, de a helyszínen is lehetőség van szobát foglalni és így belépőhöz jutni.

A várót a szállodalánc egyik fényűző elnöki lakosztályának stílusában rendezték be, nagy hangsúlyt fektetve a vendégélményre. Az étel- és italkínálat rendkívül bőséges, különböző nemzetek konyhái által ihletett.

Három zónát alakítottak ki: egy üdvözlő tér dedikált check-in és transzfer szolgáltatással, egy várótér és egy privát szoba VIP- és sajtóvendégeknek, amelyben külön személyzet támogatja a kényelmet. Két tágas, luxus fürdőszoba is található itt, zuhanykabinnal.

Forrás: Jumeirah Group

Az üzleti váró a 3-as terminál érkezési területén található, közel az Emirates Chauffeur Services zónához.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés