hirdetés
hirdetés

Új Hahn Air szolgáltatás

A Hahn Air rendszerhez codshare alapon H1 járatszám alatt foglalható és Hahn Air okmányon kiadható repülőjegyek után bevezetésre került az X1 járatszám. A Hahn Air új codeshare partnerei esetében számos légitársaság jegyei már X1 járatszám alatt foglalhatók, ezzel is bővítve a HR okmányon a GDS-ben kiadható légitársaságok számát.

hirdetés

Jelenleg X1 járatszám alatt az Amadeus, Sabre és hamarosan Travelport GDS-ekben a következő légitársaságokra lehet foglalni és Hahn Air okmányon jegyet kiadni: Air Panama (7P) Panama, ASL Airline France (5O) Franciaország, Azur Air Ukraine (QU) Ukrajna, Jam Airlink Express (J0) Jamaikai, Mayair (5G) Mexikó, Ulendo Airlink (W4) Malawi, Westair Aviation (WV) Namíbia és Wildcat Touring (WC) USA.

Az X1-AIR jó indirekt értékesítési lehetőséget biztosít olyan légitársaságok számára, amelyeknek nincs vagy csak korlátozott indirekt eladási lehetőségük van. Újdonság, hogy a low-cost légitársaságok is csatlakozhatnak az értékesítési rendszerhez, amely költséghatékony, egyszerű és rizikómentes, tájékoztatott Sárdi Rezső a Hahn Air magyarországi marketing partnerétől.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai