hirdetés
hirdetés

Európán belül már Párizsból repül a legtöbb járat Brazíliába

Julius 5-től beindította Párizs - Sao Paulo (Viracopos repülőtere) közötti közvetlen légi járatát az Aigle Azul (ZI) francia légitársaság. Az 1946-ban alapított fuvarozó Párizs melletti központja Tremblay-en France-ban található.

hirdetés

Flottája 10 Airbus 320-200/300 gépből áll. Jelenleg 26 városba repül nemzetközi és belföldi útvonalakon, fő központjából Orly repülőteréről a következő országokba: Franciaország, Németország, Algéria, Kína, Olaszország,Guinea, Libanon, Máli, Portugália, Oroszország, Szenegál és Svájc.

Viracopos 80 km-re fekszik Sao Paulo-tól és 20 km-re Campinas-tól. Évi 9.300.000 utasával az ország hatodik legnagyobb repülőtere. 1985-ig Sao Paulo Guarulhos repülőterének megnyitásáig Sao Paulo nemzetközi repülőtereként szolgált. A brazíliai Azul légitársaság, a TAM és a GOL légitársaságok is repülnek Viracoposra. A Havas Brazil Creativ Tours  budapesti képviselete szerint az új járat kiváló lehetőséget kínál az utazóknak,  mivel Viracopos-ról szinte minden brazil belföldi célállomás megközelíthető elsőrendű csatlakozási feltételekkel. Párizsból az Air France és a TAM légitársaságok is üzemeltetnek közvetlen járatokat, igy Európából Párizsból repül a legtöbb légijárat Brazíliába.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai