hirdetés
hirdetés

Hatékonyabb támogatás az utazási irodáknak

Új struktúrában működik az Aerosvit

Új struktúrában működik Magyarországon az Aerosvit légitársaság, miután a Globair Hungary Kft. elnyerte az ukrán szállító magyarországi sales és marketing képviseletét. 

hirdetés

2011. április 1-jével a Globair Hungary Kft. elnyerte az Aerosvit légitársaság sales és marketing képviseletét. A légitársaság képviselete Julia Markus vezetésével továbbra is működik Budapesten, az új struktúrával az Aerosvit célja, hogy legfontosabb partnereinek, az utazási irodáknak az eddigieknél hatékonyabb támogatást nyújthasson.

 

aerosvit
aerosvit

A változást követően a légitársaság budapesti képviselete Julia Markus vezetésével foglalkozik az  Aerosvit járatokhoz kapcsolódó operatív ügyekkel, melybe a csoportok, ADM-ek, ACM-ek, a ticketinghez kapcsolódó kérdések, valamint a panaszos ügyek kezelése tartozik (a repülőtéri station management-en túl).

A Globair Hungary Kft. az értékesítési és marketing területekkel foglalkozik kifejezetten az utazási irodák körére fókuszálva. GSA-ként az a céljuk, hogy a légitársaság előtt álló útvonal- és gépparkhálózat-bővülés teremtette lehetőségeket megismertessék viszonteladóikkal, startégiai együttműködő partneri kapcsolatokat építsenek ki, illetve, hogy termékismerettel, folyamatos informácó-áramlással, akciókkal, kreatív termékfejlesztéssel segítsék az utazási irodákat azért, hogy a Kijeven túl több mint 60 desztinációba versenyképes alternatívát nyújtsanak.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai