hirdetés
hirdetés

Újabb A380-as gép az Air France járatai közt

2016 elejétől az Air France heti három A380-as repülőgéppel üzemeltetett járatot indít a párizsi Charles de Gaulle reptér és Mexikóváros között. 2016. március végétől pedig már napi két járat köti össze a nagyvárosokat - közölte hétfőn az Air France.

hirdetés

2015. július 16-án Frédéric Gagey, az Air France elnök-vezérigazgatója és Gilberto López Meyer, a Mexikói Polgári Légiközlekedési Hatóság vezérigazgatója véglegesítette az A380-as repülőgépről szóló partneri megállapodást.

Az Airbus A380-as repülőgép húsz százalékkal több üléssel rendelkezik, mint a Boeing 747-es gép, amely jelenleg repíti az utasokat a Párizs-Mexikóváros útvonalon. Az óriásrepülőn négy hosszú távú kabin várja az utasokat: La Première, Business, Premium Economy és Economy.

A 2015-ös nyári szezonban a francia légitársaság 10 Airbus A380-as gépe nyolc desztinációra repül: Los Angeles, New York-JFK, San Francisco, Washington, Abidzsán, Johannesburg, Hongkong és Sanghaj.

Szintén a 2015-ös nyári szezonban az Air France-KLM csoport heti huszonhárom járatot üzemeltet Mexikó célállomásaira párizsi Charles de Gaulle  és az amszterdami Schiphol repülőterekről, amelyből hetet az Aeroméxicó indít kódmegosztásos felállásban Párizsból a mexikói fővárosba. Az együttműködésnek köszönhetően az utasok rengeteg csatlakozást érhetnek el a helyi hálózaton keresztül. A csoport huszonhét célállomást szolgál ki a régióban több mint heti 200 járattal.

Az új mexikói járat menetrendje:

AF 438: lndulás a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről: 13:30; érkezés Mexikóvárosba 18:40;

AF 439: Indulás Mexikóvárosból: 21:10; érkezés a párizsi Charles de Gaulle repülőtérre 14:25

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai