hirdetés
hirdetés

Újraindítja Bécs-Bangkok-Taipei járatát az EVA AIR

A koronavírus (COVID-19) világjárvány miatt az EVA AIR 2020. március 23-tól április 30-ig felfüggesztette az összes Bécsből és Bécsbe közlekedő járatát.

hirdetés

A koronavírus (COVID-19) világjárvány miatt az EVA AIR 2020. március 23-tól április 30-ig felfüggesztette az összes Bécsből és Bécsbe közlekedő járatát. Az újranyitás még nem jelenti a menetrend teljes helyreállását. A BR062 Bécs Bangkok Taipei járat kedd, péntek és vasárnapi napokon 18.35-kor indul. A BR061 Taipei Bangkok Bécs útvonalon: hétfőn, csütörtökön és szombaton közlekednek a járatok. A Bécs Taipei- BR066 és a Taipei Bécs BR065 számú közvetlen járatok májusban nem közlekednek.

Mint mindig, az EVA AIR számára az utasok biztonsága és kényelme a legfontosabb. A légitársaság mindent elkövet, hogy ezt, biztosítani tudják az utasaink számára, a járvány okozta helyzetben is. A higiéniáért felelős munkavállalók megfeszített erővel, a szokásosnál is nagyobb odafigyeléssel és gyakorisággal tisztítják és fertőtlenítik a repülőgépek és autóbuszok belső tereit. A Boeing 787 repülőgépekbe fejlett légszűrő rendszer lett beépítve, mely jobb minőségű levegőt biztosít, a szűrők a kórokozók mellett a kellemetlen szagokat is kiszűrik a levegőből. Az utaskabin friss és tiszta levegőjének biztosítása érdekében rendszeresen cserélik a Dreamliner-ek HEPA szűrőit, melyek közel olyan hatékony részecskeszűrővel felszereltek, mint amiket a műtőkben használnak.

 

Az EVA AIR a 2020. április 9-én vagy előtt vásárolt Bécsből induló vagy Bécsbe érkező EVA AIR járatszámon kiállított jegyek esetében 1 alkalommal elengedhető a módosítás díja. Az egyszeri ingyenes változtatás feltételei: az eredeti jegyet 2020 április 9-én vagy előtte vásárolták és az utazás módosított dátuma legkésőbb: 2020. december 31.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!