hirdetés
hirdetés

Újranyitnak a repülőtéri BKK ügyfélszolgálatok

Újra kinyitnak szombattól a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ügyfélszolgálatai a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

hirdetés

A BKK közleménye szerint a légiforgalom várható élénkülése miatt május elsejétől, szombattól csökkentett pultszámmal újra kinyitnak a reptéri ügyfélszolgálatai. A társaság munkatársai a 2A terminálon mindennap 8 és 22 óra között, a 2B terminálon 9 és 21 óra között állnak az ügyfelek rendelkezésére - írták. A koronavírus elleni hatékony védekezés érdekében az ügyfélszolgálat munkatársai maszkot viselnek és plexifalak választják el őket az ügyfelektől.

A BKK arra kéri ügyfeleit, hogy sorban állás közben figyeljenek a biztonságos távolságra, illetve ha az megoldható, fizetéskor készpénz helyett bankkártyát használjanak. Felhívták a figyelmet arra is, hogy jegyet és bérletet az éjjel-nappal működő jegyautomatákból is lehet vásárolni, amelyekből összesen nyolc található a repülőtéren, emellett számos termék a mobiljegyapplikáción keresztül is elérhető. A BKK személyes értékesítőhelyeinek nyitvatartásáról és az ott elérhető szolgáltatásokról a társaság honlapján lehet bővebben olvasni. A mobiljegy használatról minden további fontos információ megtalálható a bkk.hu/mobiljegy oldalon - olvasható a közleményben.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai