hirdetés
hirdetés

Változások az Aegean útvonalaiban

A görög légitársaság a nyári időszakra átalakította útvonalhálózatát.

hirdetés

A görög külügyminisztérium és a Polgári Repülési Hatóság bejelentése után az Aegean döntött útvonal hálózatának további kiigazításáról az idei nyári – június, július, augusztus - időszakára.

facebook.com
facebook.com

Ennek értelmében június 15-től folyamatosan növekszik a járatok sűrűsége mind a belföldi (31 úti cél), mind a nemzetközi útvonalakon július 1-től, a várható utazási könnyítések életbe lépésével pedig fokozatosan visszaáll a korábbi teljes útvonalhálózat.

Az Egyesült Királyság, Hollandia, Spanyolország és Olaszország esetében, az onnan induló/érkező járatokra további kiigazítások vonatkoznak az adott ország beutazási feltételeinek függvényében július 15-től összesen 42 nemzetközi útvonal üzemel majd Athénból, és 7 Thesszalonikiből, így összesen heti 1000, míg augusztusban már heti 1600 járattal számol a légitársaság.

Összességében ez nagyjából 50 százalékt jelentos üzemelés a koronavírus előtti időszakhoz képest. Természetesen az egészségügyi helyzet változása befolyásolhatja a tervezett menetrendeket. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai