hirdetés
hirdetés

Változásokat vezet be a hazai autómegosztó

Változik a díjszabás, és slusszkulcs nélkül is lehet indulni ezentúl.

hirdetés

Fejlesztett a GreenGo: új vezérlők kerülnek az autókba, amivel kulcs nélkül lehet majd autózni, beüléskor pedig parkolási díjjal indul a bérlés.

facebook.com
facebook.com

A Prágában is terjeszkedő magyar autómegosztó-szolgáltató a fejlesztést azzal indokolja, hogy a beérkezett felhasználói panaszok negyede valamilyen kulccsal kapcsolatos probléma miatt érkezett: többen jelezték, hogy nem tudják pontosan elhelyezni a kesztyűtartóban és ezáltal megfelelő időben lezárni az autót.

Amikor a Forbes tesztelte a három fővárosi szolgáltatót, neki is gondja volt a GreenGo slusszkulcsával a bérlés lezárásánál.

Az autókba új vezérlőket telepítenek, kikerülnek a szélvédő mögötti kijelzők is.

Mindent, ami a bérléshez kell, egy helyen, az applikációban tudnak a felhasználók intézni. Kritikus pont a telefon, a háttérrendszer és a jármű közötti kapcsolat, az új technológiának köszönhetően ez is javul, az eszközök közötti kommunikáció 1-2 másodpercre csökken. A műholdas helymeghatározás pontossága is javult, így megbízhatóbbá vált a folyamat első lépése, az autó keresése és foglalása is.

„Egy hete indult a vezérlők cseréje, de már most érkeznek a pozitív visszajelzések a felújított autókkal utazóktól” – mondta Michaletzky Bálint, a GreenGo ügyvezetője.

Változást vezetnek be a díjszabásban is: az autóba üléskor menetdíj helyett parkolási díjjal kezdődik a bérlés, ezzel csökken a felszámolt díj. Az új rendszerrel csak a gyújtás ráadásakor vált át menetdíjra a számláló, így nem kell a tükrök és az ülés beállításával sietni. 

(forrás: forbes.com)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai