hirdetés
hirdetés

Vasúton is Hahn Airrel

A Hahn Air bejelentette, hogy első alkalommal sikerült interline szerződést kötni egy vasúttársasággal, ami mérföldkő a cég életében. Az Egyesült Királyságbeli Eurostar (9F) gyorsvasútra a légi helyfoglalási rendszerekkel rendelkező utazási irodák már tudnak helyet foglalni és jegyet kibocsátani Hahn Air okmányon ugyanúgy, mint a repülőjegyek esetében.

hirdetés

Az Eurostar a Hahn Air harmadik vasúti partnere közül az első, amire vonatjegy is kiadható és az utazási irodákkal az elszámolás a BSP-n keresztül történik.

Az Eurostar az egyetlen gyorsvasút, amely összeköti Londont az európai szárazfölddel a Csalagúton keresztül. A járatok a londoni St. Pancras International, Ebbsfleet International és Ashford International pályaudvarokról indulnak Párizsba, Brüsszelbe, Lille-be, a párizsi Disneylandbe, Lyonba, Avignonba, Marseille-be és a francia Alpokba.

Brüsszelen keresztül az utasok közvetlen csatlakozással juthatnak el a belgiumi belső célállomásokra.

Az Eurostar új e320 tipusú, ultramodern kiképzésű kocsijai nagyobb helyet, ingyenes wifit és több mint 300 órányi szórakoztató videóanyagot biztosítanak az utasoknak. A vonat maximális sebessége 300 km óránként. Az 1994 óta üzemelő társaság eddig 190 millió utast szállított London és az öreg kontinens között.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai