hirdetés
hirdetés

A horvátok megkönnyítették a hajósok életét

A hajósok már online is befizethetik az idegenforgalmi adót a Horvát Idegenforgalmi Közösség (HTZ) oldalán.

hirdetés

A HTZ elindította a több nyelven is elérhető nautika.evisitor.hr portált, amely lehetővé teszi hajósoknak az idegenforgalmi adó online befizetését. Az idegenforgalmi adót eddig csak a kikötői kapitányságokon és azok kirendeltségein lehetett befizetni.

croatia.hr
croatia.hr

"A hajós turizmus a horvát idegenforgalom egyik legfontosabb terméke, amely iránt különösen nagy a kereslet. Ezt az eddig kiadott hajós matricák száma is alátámasztja: az év elejétől július 15-ig több mint hétezer matricát érvényesítettek, ami az elmúlt, rekordévben elért eredmények 53 százaléka. A hajós charterek is jól teljesítettek: az eCrew rendszer szerint júliusban eddig csaknem 200 000 vendégéjszaka realizálódott, ami a tavalyi eredmény mint egy 57 százaléka.", mondta Kristjan Staničić, a Horvát Idegenforgalmi Közösség igazgatója.

 Az új webes felület horvát, angol, német és olasz nyelven is elérhető, egyszerű és áttekinthető módon segíti a felhasználót az idegenforgalmi adó regisztrációjában és megfizetésében. A bankkártyával történő fizetést követően a hajós egy visszaigazolást kap az e-mail címére, amelyet a hajózás teljes ideje alatt meg kell őriznie.

 

 

(forrás: Horvátországi Idegenforgalmi Közösség)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai