hirdetés
hirdetés

Air France-KLM személyi változás a felsővezetésben

Szeptember 1-től Dror Harel váltja Melles Botondot az Air France-KLM magyarországi csapatának élén. 

hirdetés

Az új felsővezető pozíciója: JV (Joint Venture) Performance Igazgató. A szakember Kereskedelmi és Business Management szakon érettségizett, felsőfokú képesítését a rangos rotterdami School of Business egyetemen szerezte.

Dror Harel
Dror Harel
Dror Harel Amerikából érkezik, az Air France-KLM new-yorki központjából az észak-amerikai és mexikói térségre irányuló közös vállalati kereskedelmi teljesítmény növeléséért felelt. Kimagasló nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, 1999-ben csatlakozott az AF-KLM csoporthoz, az utóbbi 15 évben különböző vezető manageri pozíciókat töltött be.

Többek között az ő feladata volt az Air France - KLM afrikai piacának fejlesztése, a kereskedelmi célok meghatározása, több mint harminc szubszaharai ország tartozott a hatáskörébe. Senior Managerként ugyanakkor KLM-nél a gyógyszeripari részlegen is tevékenykedett, a cargo ágazat ügyfélszolgálati központjának managereként, illetve E-commerce managerként is ért el sikereket.

Nyelvismerete: angol, holland.

Melles Botond az Air France párizsi központjában folytatja pályafutását, a dél-kelet ázsiai térségért, az ottani piacok támogatásáért felel vezető Performance Managereként.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai