hirdetés
hirdetés

Bemutatkozott Nyíregyháza a Sztropkói Vásáron

Augusztus első hétvégéjén - a szlovákiai Sztropkó város meghívására - a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. a 23. alkalommal megrendezésre kerülő Sztropkói Vásár elnevezésű rendezvényen vett részt. 

hirdetés

A szlovák városkával nem új keletű a kapcsolat, hiszen korábban már dolgoztak együtt a „Promóció a turizmusban – együttműködési lehetőségek a V4 kisvárosai között a versenyképesség növelése érdekében” című projekt keretében.

A nyíregyházi stand a kézművesek utcájában kapott helyet, ahol lehetőség nyílt arra, hogy ezen a hangulatos rendezvényen a TDM iroda Nyíregyháza város és a térség turisztikai attrakcióit és kínálatát népszerűsítse.

A kisgyermekes családok az állatkert -, míg az idősebb generáció képviselői főleg a fürdő és a gyógyászati szolgáltatások iránt érdeklődtek. 

A kánikula ellenére népszerűségnek örvendett a felnőttek körében az eredetvédett pálinkáink kóstolása, a gyerekek figyelmét pedig a fotófal kötötte le leginkább.

"Reméljük, hogy a promóció hatására még több vendég látogat Nyíregyházára - a már most is a legtöbb külföldi turistát adó – Szlovákiából." – tájékoztatott Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai