hirdetés
hirdetés

Gerard Piqué a főszereplője a Costa hajóstársaság új kampányának

A Costa Cruises elindította új nemzetközi kampányát, a videó főszereplője Gerard Piqué, az FC Barcelona és a spanyol nemzeti válogatott hátvédje.

hirdetés

A videó fő témája a fedélzeti élet, melyet Piqué tolmácsol, csatlakozva a két legutóbbi Costa Cruises-médiakampány sztárjához, Shakirához.

„A közösségi médiában folytatott új kampányunk célja, hogy megnyissa hajóinkat a nagyközönség előtt, és bemutassa a fedélzeti életet, mindazokkal a csodás dolgokkal együtt, amelyet hajóink kínálnak a velünk nyaraló vendégek számára. A kampány lefolytatását innovatív, trendi formában képzeltük el, ezért a videónak helyt adó közösségi médiumok nyelvét használtuk, és egy kivételes sztár, Gerard Piqué segítségére támaszkodtunk: egy olyan sztáréra, akit sikeres futballjátékosként az egész világon ismernek, ismerik nyitottságát és derűs természetét, mely tökéletes összhangban van hajóútjaink szellemiségével. A fedélzeti élet bemutatása lesz a záróakkordja annak az útnak, amelyet a tévés kampánnyal kezdtünk” – nyilatkozta Luca Casaura, a Costa Cruises Globális és Stratégiai Marketing részlegének rangidős alelnöke.

A Costa zászlóshajóján, a Costa Diademán forgatott videó egy tipikus napot mutat be napkeltétől napnyugtáig a Costa Crociere hajók fedélzetén, ahol különféle szituációkban látjuk Piquét. A spanyol játékosnak kivételes kihívásnak kell eleget tennie, modellként kell helytállnia 100 további, a hajó fedélzetén különféle jelenetekbe „fagyott” résztvevővel a háttérben.

Piqué a forgatáson
Piqué a forgatáson

Piqué a film főhőse, aki mozdulatlanul jelenik meg egy sor humoros szituációban: barátokkal tréfálkozik a központi medence mellett, szemrevételezi a központi átriumot a panorámás üvegliftből, az egyik balkonos kabinból kinézve gyönyörködik a kilátásban. A nézők Piquét követve felfedezhetik a gőzölgő Samsara Spa világát, ahol a futballjátékos relaxál kicsit, mielőtt elfogyasztana egy exkluzív vacsorát a Club étteremben.

A reklámfilm a kulisszák mögé is bepillant az Emerald Színházban: Piqué kikukucskál a színpadra a függöny felgördülését megelőző, feszült pillanatokban. Végezetül a Principe Nero bárba érkezünk, ahol Piqué a többi vendéggel bulizva befejezi a napot.

A Costa Cruises új digitális reklámkampánya az egyik legnépszerűbb online trendet követi. A kampányanyagok a Costa minden közösségimédia-csatornájára felkerülnek a világ minden táján, a Facebooktól a Twitteren át az Instagramig. A digitális kampány 15 és 30 másodperces, illetve 3 perces klipekből áll. A beharangozó időszakot is beleértve, a kampány egész nyáron tart.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai