hirdetés
hirdetés

Hamarosan indul a Dubai Fitness Challenge

Igazi kihívás, amelyben mindenkinek, aki aktívan részt vesz a programban, dokumentálnia kell fitnesztevékenységét, pesze feltétel hozzá, hogy Dubai-ban kell jelen lennie.

hirdetés

Ez a kezdeményezés, amely  arra ösztönzi az itt lakókat, vagy Dubai-ba látogatókat, hogy 30 napon keresztül napi 30 percig aktívan éljenek, sportoljanak.

 

A Dubai Fitness Challenge (DFC) Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum sejk, Dubai koronahercege és a Dubai Végrehajtó Tanácsának elnöke kezdeményezésére indul ismét, immár ötödik alkalommal,

Otóber 29. és november 27. között a rendezvénysorozat számos programmal várja és  segíti a sportolni vágyókat szerte az egész Emirátusban,  és arra ösztönzi Dubaj lakóit,és a Világkiállításra érkezőket, hogy ebben a 30 napban a lehető legtöbbet mozogjanak.

 A Dubai Fitness Challenge sikerét mutatja, hogy immár ötödik alkalommal rendezik meg, és nem csak a családokat, hanem barátokat, ismerősöket, kollégákat  és a városba hosszabb időre érkező vendégeket is összehoz a sporton keresztül a közös cél érdekében: az egészség megőrzése érdekében.

.Az idei fitnesz események és tevékenységek helyszínei közé bekerült a Kite Beach Fitness Villages és az EXPO2020 Dubai,  a nagy visszatérő rendezvények közül pedig a Dubai Run és a Dubai Ride a leginkább várt sportesemény.

Minden további részlet, és a regisztrációval kapcsolatos információk: ITT

 

 

 

(forrás: dubaitourism.ae)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai