hirdetés
hirdetés

Lazítás Hollandiában

Újranyithatnak a bárok, az éttermek, a múzeumok és a színházak is.

hirdetés

Az emelkedő járványügyi adatok ellenére enyhített a koronavírus-járvány miatti korlátozásokon a holland kormány. Szerdától újranyithatnak például a bárok, az éttermek, a múzeumok és a színházak is a németalföldi országban, adja hírül az euronews.com portál.

 

Az Országos Népegészségügyi Intézet Fertőző Betegség Epidemiológiai és Felügyeleti Központjának vezetője, Susan van den Hof azt mondta, a kórházba került fertőzöttek száma ugyan nőtt az elmúlt héten – mégpedig körülbelül 15 százalékkal – az intenzív osztályra kerülőké viszont nem.

Van den Hof hozzátette, arra számítanak, hogy márciusban lesz a csúcs, addig a mostaninál is jóval többen kerülnek kórházba a közelgő lazítások következtében.

 

(forrás: Euronews)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk