hirdetés
hirdetés

Magyarország lesz a CMT díszvendége

Magyarország lesz a díszvendége a világ egyik legnagyobb turisztikai és szabadidős vásárának, a németországi Caravan, Motor und Touristik (CMT) kiállításnak. A január 13-án, szombaton kezdődő stuttgarti rendezvény idén ünnepli 50. jubileumát. A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) egy több mint kétszáz négyzetméteres impozáns standon, változatos és színes programmal mutatkozik be a német és nemzetközi közönségnek. 

hirdetés

Az először 1968-ban megrendezett stuttgarti kiállítás napjainkra Németország legnagyobb, és egyben a világ egyik legjelentősebb nemzetközi turisztikai, szabadidős és turizmusipari vására lett. Németország a magyar turizmus az egyik legjelentősebb küldőországa: évente félmilliónál is több német turista érkezik azért, hogy megismerje Magyarországot. Az, hogy hazánk a vásár díszvendége lehet, kiváló lehetőség arra, hogy megmutassuk tájainkat, látnivalóinkat, kultúránkat, borainkat, ételeinket a német közönségnek. Ez a lehetőség egyben a hazai turisztikai szakma óriási elismerése is.

Magyarország már a hivatalos megnyitóünnepségen kiemelt lehetőséget kap a bemutatkozásra. Az eseményen beszédet mond Íjgyártó István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kultúráért és tudománydiplomáciáért felelős államtitkára.

A kétszáz négyzetméteres magyar standon a folklórtól a gasztronómián át az innovatív produkciókig hosszú lesz a programok sora. Az élőzene és a kürtöskalács sütés mellett filmvetítés, virtuális túra is színesíti Magyarország régióinak bemutatását.

A január 13-án, szombaton kezdődő stuttgarti rendezvény idén ünnepli 50. jubileumát / fotó: messe-stuttgart.de
A január 13-án, szombaton kezdődő stuttgarti rendezvény idén ünnepli 50. jubileumát / fotó: messe-stuttgart.de

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai