hirdetés
hirdetés

Most épp Tatárföldet veszi be a Wizz Air

Európa leggyorsabban növekvő low-cost légitársasága október 30-án, szerdán egy újabb európai városba indította járatát Budapestről: az oroszországi Tatárföld fővárosába, Kazánba.  Heti két alkalommal közlekedik mostantól Budapestről Tatárföldre a járatpár.

 

hirdetés

Moszkva és Szentpétervár után Kazán a harmadik oroszországi úti cél a Wizz Air Budapestről elérhető hálózatában. 2019-ben ez már a negyedik, ám nem az utolsó új desztináció a magyar fővárosból: tavasszal London Gatwickbe és Osloba, nyáron a spanyolországi Castellónba indult új járat, novemberben pedig a skóciai Edinburgh és az ukrajnai Odessza válik elérhetővé. Emellett immár napi járat közlekedik olyan népszerű úti célokra, mint Marosvásárhely és Dubaj.

A bővülés jövőre is folytatódik: Brüsszel fő repülőtere (Charleroi megtartásával) mellett három ukrajnai város, Lviv, Harkov és Zaporizzsja városába is járatot indít a Wizz Air. Radó András, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere elmondta: "Örülünk, hogy egy újabb izgalmas úti céllal bővíthettük szerteágazó, és immár 85 várost tartalmazó magyarországi kínálatunkat. Kazánt – Oroszország egyik legrégibb települését, a középső-volgai régió fontos kulturális, oktatási, politikai, gazdasági és sportközpontját – mostantól közvetlen járat köti össze Budapesttel. Biztosak vagyunk benne, hogy az üzleti utasok mellett Kazánt, az egyedülálló látnivalóinak köszönhetően, sok turista is felkeresni majd. Bízunk benne, hogy ez a közvetlen összeköttetés az oroszországi turistáknak közelebb hozza a magyar fővárost."

(forrás: turizmusonline.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai