hirdetés
hirdetés

Nyíregyháza ismét Bielsko-Bialában

15. alkalommal rendezték meg Bielsko-Bialában a Partnervárosok Fesztiválját, ahol Nyíregyháza is képviseltette magát. 2018-ban írta alá a város és a lengyelországi Bielsko-Biala a partnervárosi együttműködést, s azóta is lankadatlan az együttműködés a két település között.

hirdetés

A Fesztiválon résztvevő városok bemutathatták saját területük kultúráját, turisztikai látnivalóit. Nyíregyházát a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. munkatársai képviselték a főtéren felállított sátorban. A kiadványok mellett az „Aranykapu Népművészeti Egyesület” kézműveseivel is találkozhattak az érdeklődők, akik nemcsak gyönyörködhettek a termékekben, hanem meg is vásárolhatták a gyöngyfűző és keresztszemes készítő remekeit.

"Idén negyedik alkalommal mutatkoztunk be ebben a lengyel városban, s a folyamatos jelenlétünk a Fesztiválon, valamint több médiafelületen és közösségi oldalon való hirdetéseink is hozzájárulnak ahhoz, hogy egyre több vendég érkezik Bielsko-Bialából Nyíregyházára" – tájékoztatta szerkesztőségünket Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai