hirdetés
hirdetés

Orosz vakcinaturisták rohama Európában

Például egyre több orosz vakcinaturista érkezik Horvátországba.

hirdetés

Az orosz beutazók nyugati oltóanyagokért érkeznek Zágrábba, mivel a Szputnyik V-vel nem lehet többek közt az Egyesült Államokba utazni. Az orosz vakcinát továbbra sem rendszeres, sem sürgősségi használatra nem hagyta jóvá az Egészségügyi Világszervezet, adja hírül a euronews.com tudósítása.

 

„ Nem csak az orosz állampolgároknak, hanem minden külföldinak van egy külön sor. De túlnyomó többségük orosz, akik csak emiatt, egy napra jönnek ide. Megkapják az oltást, és 14 nap múlva kézhez kaphatják az uniós Covid-igazolást”, mondja Valentino Rajkovic a zágrábi oltócentrum koordinátora.

(forrás: Euronews)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk