hirdetés
hirdetés

Kék házzal és fesztivállal ünnepli szülinapját a KLM

A 92-es számú delfti kék ház bemutatásával ünnepli 92. születésnapját a KLM.

hirdetés

A Deventerben található De Drie Haringen (A három hering) ház másolatát ünnepélyes keretek között adják át Andreis Heidemának, Deventer polgármesterének.

A 92-es számú lesz a KLM delfti kék házak sorozatának legújabb tagja, amely figyelemre méltó holland épületeket mutat be. A KLM World Business osztályán utazók az ’50-es évektől kezdve Bols márkájú italokkal töltött kis házikókat kapnak a fedélzeten.

A KLM holland gyökerei szintén főszerepet játszanak a Hollandiából Szeretettel Fesztiválon. Októberben és novemberben minden Amszterdamból induló járat utasa élvezheti a Hollandiával kapcsolatos termékeket és apróságokat.

A World Business osztály előételeit, fő fogásait és desszertjeit Mario Ridder, a Delft melletti Schipluidenben található De Zwethheul két csillagos étterem séfje alkotta meg. A holland borokon kívül az utasok megkóstolhatnak olyan holland finomságokat, mint a kroketten, poffertjes és különféle sajtkockák. A turista osztályon utazóknak húsgolyókat krumplipürével, fehérbabot és zöldbabot szolgálnak fel. A fedélzeti szórakoztató programok között is holland filmek és zenék találhatóak.

A rendezvény első hónapja során minden utas egy képeslapot küldhet haza, melyet a BLOND holland duett alkotott. A képeslapokat a Holland Posta (PostNL) segítségével küldi el a KLM.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai