hirdetés
hirdetés

Elindult az új London - Varsó járat a LOT-tól

A lengyel légitársaság naponta kétszer, hetente tizenkétszer repül Varsóból a brit főváros pénzügyi központjában működő London Citybe (LCY). Erre a célra a társaság négy új Embraer E190-es repülőgépet szerzett be. Ezeken a business, premium economy és economy osztályokon összesen 106 ülés található.

hirdetés

A beosztás az üzleti utasoknak igényeihez igazodik, akik mostantól az utazásaikat egy munkanap alatt elintézhetik. 

A LOT járatai vasárnap kivételével minden nap reggel 7:15-kor indulnak Varsóból és 9 órakor érkeznek meg Londonba, valamint szombat kivételével minden nap délután 4:15-kor szállnak fel Varsóból és este 6 órakor szállnak le London központjában.

Londonból vasárnap kivételével 9.30-kor indul a gép és 13 órakor érkezik a lengyel fővárosba, valamint csütörtök kivételével 18.30-kor indul és 22 órakor érkezik meg.

A London City-ről induló járatok menetrendjét úgy alakította ki a légitársaság, hogy azok a cég Távol-Kelet felé közlekedő hosszútávú járataira is kedvező csatlakozást (ráhordást) nyújtsanak, például Szingapúr, Tokió, Szöul, Peking, sőt Astana irányába is, de emellett a közép és kelet európai járatokra is átszállhatnak majd Varsóban az utasok.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai