hirdetés
hirdetés

A hetedik Lufthansa A350-900 landol Münchenben

Német Formatervezési Díjat nyert a gép turista osztályának kialakítása, és februártól New York/Newark-ba, Chicagóba és Denverbe is repülnek a kompozit Airbus-ok.

hirdetés

A Lufthansa a hetedik A350-900-as D-AIXG gépét üdvözölte Münchenben.  Február 1-jén a "Mannheim" egy rövid próbaút után indul az első menetrend szerinti útjára. A Lufthansa jelenleg ezekkel a gépekkel - a legmodernebb 7 tagú flotta tagjaival - már Münchenből Tokióba, Pekingbe, Hongkongba, Bostonba, Delhibe és Mumbaiba repül.

Ezeken felül a Lufthansa az új A350-900-as repülőkkel kínál ügyfeleinek a nyáron hat új úticélt: február elsejétől indulnak Szöulba, március 25-től New Yorkba (Newark), Chicagoba és Denverbe, valamint március 27-től Szingapúrba. A magyarországi munka ünnepének napjától, május elsejétől pedig Vancouverrel bővítik az úticélok sorát.

 

2017 végén az A350 turista osztályának kialakítása Német Formatervezési Díjat nyert: „German Design Award 2018” -on az „Excellent Product Design” kategóriájában bizonyult a legjobbnak. A zsűri szerint egyedülálló utazási környezet jött létre. Az ülések új, ergonomikus kialakítású párnákkal és a személyes tárgyaknak extra hellyel vannak ellátva. Az A350-es turistaosztályt a PearsonLloyd tervezőiroda tervezte.

Az A350-900-as gépen 293 férőhely található: 48 ​​fő a Business Class, 21 ember Premium Economy és 224 utas a turista osztályon. Arról pedig már többször is beszámoltunk, hogy más, hasonló méretű, de régebbi típusokhoz képest 25 százalékkal kevesebb kerozint fogyaszt és ennyivel kevesebb károsanyagot is pöffent a levegőbe.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai