hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új, közvetlen légi járat köti össze Budapestet Szentpétervárral. 

Az orosz légi irányítás január 15. és január 24. között engedélyezte az orosz légtér használatát a légitársaságak. 

Az új járatokkal megduplázza hálózatát az ukrán légitársaság.

300 munkatársat a nagy távolságú járatokra tartanak meg, míg 400 dolgozójukat kiszerveznek.  

hirdetés

Új struktúrában működik Magyarországon az Aerosvit légitársaság, miután a Globair Hungary Kft. elnyerte az ukrán szállító magyarországi sales és marketing képviseletét. 

Az Alconet japán charter járatokat üzemeltető cég és a kijevi Aerosvit légitársaság sikeres tárgyalásának eredményeként, 2010. július 2. és szeptember 22. között heti rendszerességgel közvetlen charter-járatok indulnak Japán és Magyarország között.
hirdetés

További híreink

Csatlakozó repülőjáratok helyett buszokkal szállítanák az utasokat a kisebb, regionális és a nagy nemzetközi repülőterek között az Egyesült Államokban, ezzel csökkentve az utasok és a légitársaságok költségeit- írja az AIRportal.hu

Január 8-án nyolc érkező és 9 induló járatát törölte a kijevi Boriszpol repülőtéren az Aerosvit légitársaság.

A törölt Aerosvit-járatok utasai 10 990 forintért illetve 349 hrivnyáért foglalhatnak a Wizz Air járataira - közölte január 7-én késő délután a fapados.

A Budapest Airport értesülései szerint rövid időn belül leállhat az Aerosvit ukrán légitársaság. A cég honlapján később megjelent közlemény szerint azonban mégsem állnak le!

Keddtől nem szolgálja ki a moszkvai nemzetközi repülőtér az ukrán Aerosvit légitársaság járatait.

Flottamegújítási programja keretében öt új repülőgépet állít forgalomba a nyár közepéig az AeroSvit ukrán légitársaság és két partnercége.

Az esemény a hagyományos kiállítások előnyeit nyújtja, ingyenes a belépés, nem kell utazni, parkolni, egyszerűen meg lehet vásárolni a 2012-es év legjobb utazási ajánlatait.

A budapesti járatokat is üzemeltető AeroSvit ukrán légitársaság készen áll arra, hogy saját gépeivel szállítsa azokat az utasokat, akik korábban nála vásároltak jegyet a csődbe ment Malév járataira.

Április óta a Globair kft. végzi az Aerosvit ukrán légitársaság magyarországi értékesítési és marketingképviseletét. Azóta 20%-kal nőtt a cég BSP-forgalma.

Október végével fél tucat légitársaság szünteti meg vagy függeszti fel belgrádi járatait.

Kijev igazi metropolisz, tele történelmi emlékekkel, különleges látnivalókkal, pezsgő éjszakai élettel, ráadásul csupán másfél órás repülésre Budapesttől.

Az ukrán Aerosvit elindította járatait Kijev és Kostanay, Kazahsztán északi része között.

Az új sales manager neve sokak számára bizonyára ismerősen cseng majd, hiszen korábban az Emirates légitársaság csapatát erősítette, szintén a Globair színeiben.

2010. április 1-én új repülőgéptípust köszönthetett a Budapest Airport: az ukrán AeroSvit légitársaság megkezdte menetrend szerinti járatát Budapest és Kijev között a vadonatúj Antonov An-148 -100B típusú sugárhajtású géppel.

Harminchárom légitársaság kilencvenhat úti célját kínálja a Budapest Airport új, március 29-én életbe lépett 2010-es nyári menetrendje. A tavalyi nyárhoz viszonyítva a légitársaságok közel három százalékkal több helyet kínálnak az utasoknak.

Az Alconet japán charterjáratokat üzemeltető cég és a kijevi Aerosvit légitársaság sikeres tárgyalásának eredményeként 2010. július 2. és szeptember 22. között heti rendszerességgel közvetlen charterjáratok indulnak Japán és Magyarország között.

Okulva a nyáron kialakult helyzetből, a kényszerű last minute akciókból, úgy tűnik, a téli szezonban visszafogottabbak az utazásszervezők a charterezés terén. Ráadásul sokkal kevesebb a rendelkezésre álló nagy repülőgép is; az irodák ezért – ahol lehet – inkább menetrend szerinti járatokkal szervezik meg az általuk kínált utakat.

Az Unitravel csapata tegnap tartotta téli katalógus-bemutatóját partnerei számára. A cég igazgatója, Urbantsok Gábor részletesen ismertette a 2007/08-as szezon síajánlatait, az egzotikus üdülési, valamint szilveszteri kínálatot, továbbá a különleges tájakra kalauzoló felfedező túrákat.

Előző lapszámunkban az idei téli charterkínálatról írtunk. Mostani összeállításunkban terjedelmi okok miatt a teljesség igénye nélkül ízelítőt igyekszünk adni az idei tél egyéb újdonságaiból is. Az egzotikus utak mellett a síújdonságokról is olvashatnak írásunkban.

Tavaly ünnepelte fennállásának tizedik évfordulóját az Aerosvit ukrán nemzeti légitársaság, a fiatal fuvarozó azonban regionális terveket szövöget: 2008-ra Középés Kelet-Európa első öt légitársasága közé, 2012-re pedig az első háromba szeretne bekerülni – hangsúlyozta lapunknak Pásztor Gyula, az Aerosvit regionális igazgatója.
hirdetés
Ön szerint lesznek újabb bértámogatási intézkedések?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok