hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mégsem repül Budapestre az Air Malta idén nyáron, a tervekkel ellentétben a légitársaság leállítja fővárosunkba irányuló járatait.

A bemutató az Air Malta négy évtizedes történetének mérföldköveit mutatja be a légitársaság honlapján.

Jól néz ki, és még utasokat is szállít.

Heti három járat indul a sziget és Veneto tartomány székhelye között.

hirdetés

Dupla lánykérés az Air Malta Valentin napi járatán!

Málta látnivalói jelennek meg sorra a közel 500 mécsessel készült time-lapse videóban. 

hirdetés

További híreink

A légitársaság eleget tett a legújabb európai szabályozásoknak.

Áprilistól kedden és pénteken repülnek.

Vibráló karácsonyi vásár népzenével, ünnepi finomságok és számtalan gyertya az Air Malta szpotjában.

Louis Giordimainát nevezte ki a légitársaság ügyvezető igazgatójává az Air Malta irányító testülete 2014. január elsejével.

Öt feketeúszójú szirticápa utazott Londonból Máltára az Air Malta járatán. 

A Nemzetközi Légközlekedési Szövetség (IATA) a világ légitársaságai közül 240-et képvisel. 

A légitársaság márciusban záruló üzleti évében az üzemi veszteség közel 15 millió euró lesz, ami jóval alacsonyabb a tervezettnél. 

Szolid és kockázatkerülő - röviden így jellemezhető előzetesen a 2013-as nyári charter szezon. A mai magyar gazdasági realitásokat messzemenően figyelembe vevő hozzáállás nyugodt, meglepetésektől mentes nyarat ígér.

Elkezdődött a szezon Máltán: október végéigig heti két járat száll fel, sőt, novemberben extra járatot is indítana az Air Malta.

2010. október 01-től a Hertz International értékesítési és marketing feladatait Lehotai Zsófia veszi át.

Véget ért a Máltai Idegenforgalmi Hivatal, az Air Malta és az FTC Labdarúgó Zrt. közös tavaszi nyeremény játéka.

A két új mediterrán üdülődesztináció és a több megújult illetve most először kínált körutas program mellett új termékkel is előrukkolt idén az Unitravel, amely 2010-es nyári árualapját kedden mutatta be partnereinek.

A tavaly már bevált struktúrával, arculattal és árualappal, vadonatúj máltai programokkal kiegészülve jelent meg a Kartago Tours 500 oldalas, színes képekkel gazdagon illusztrált nyári programfüzete, amelyet szerdán mutattak be a budai vári Hilton szállodában.

A tavalyihoz hasonlóan az idei téli szezont is óvatosan tervezték meg a túraszervezők, a maroknyi charterjárat többsége közeli úti célokba repül. Az egzotikus utakra vágyók a Travel Service járatain Thaiföldre, Kenyába és a Zöldfoki-szigetekre juthatnak el, más távoli úti célokba menetrend szerinti járatokat kínálnak a tour-operátorok.

Az Európai Bizottság legfrissebb felmérése szerint többek között a Malév, a Wizz Air, a Ryanair és az EasyJet is szerepel azon a "szürke" listán, melynek szereplői honlapjaikon megtévesztő információkkal próbálják magukhoz csalogatni az utazni vágyókat. A Hírszerző feltérképezte, hogy az itthon is elérhető társaságok milyen ajánlatokkal bombáznak minket, s ezekből mi igaz.

Tovább nő a Budapest és Svájc között közlekedő SWISS járatok számra: 2009. május 18-tól a svájci légitársaság immár naponta indít repülőgépet Genfbe.

Az Air Malta menetrend szerint Budapestre közlekedő Airbus 319- es járatát és a ferihegyi repülőtér működését tanulmányozhatták közelről április 10-én a légitársaság partnerei.

Az Air Malta menetrend szerint Budapestre közlekedő Airbus 319-es járatát és a ferihegyi repülőtér működését tanulmányozhatták közvetlen közelről az Air Malta árpilis 10-i különleges rendezvényén a légitársaság szakmai partnerei.

A tavalyihoz hasonlóan idén nyáron (május 12-étől szeptember végéig) ismét heti két járatot indít Valettára az idén 35 éves Air Malta (KM) – hangzott el a légitársaság keddi rendezvényén.
hirdetés
Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok